Få succes på LinkedIn - et karrierefremmende værktøj
Kursus - 27/09-2017 i København

Få succes på LinkedIn - et karrierefremmende værktøj

Businessnetværket LinkedIn tæller i dag tæt på 500 millioner brugere, heraf to millioner i Danmark alene. Netværket er ikke længere kun et digitalt kartotekskort, men en vidensbank med artikler, nyheder og nem adgang til relevante forbindelser, både i det politiske lag og blandt beslutningstagere.

Efter en kort introduktion til, hvad LinkedIn er og kan i dag, klædes deltagerne på til at opbygge deres personlige profil med særligt øje for relevante og nemme forbedringer, som kan styrke den professionelle synlighed.

Et par tip til en jævnlig og overskuelig brug gives. Et stigende antal offentlige virksomheder er kommet på LinkedIn, og oplægget giver eksempler på, hvad kommuner og kommunalt ansatte kan bruge LinkedIn til. Oplægget gennemgår desuden, hvordan man holder en god tone i invitationer, hvad man kan læse af virksomhedssider, og hvordan statusopdateringer og delinger af fagligt relevante opslag kan styrke tilstedeværelsen på LinkedIn.

Dagen er tilrettelagt, således at der er en vekslen mellem information og øvelser, så deltagerne kan rette deres profil til undervejs, opsætte søgninger og afprøve det, som underviseren gennemgår. Der undervises KUN i browserversionen, ikke i mobil- eller tabletversion.

Deltagerne skal selv medbringe en bærbar computer (ikke tablet) og huske password og adgangskode til deres LinkedIn profil. Det forudsættes, at alle deltagere har en profil på LinkedIn, selv om den ikke nødvendigvis er helt opdateret.

2795,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Hvordan opbygger jeg min profil optimalt
  • Styrk den professionelle synlighed
  • Invitationer og delinger
  • De fagligt relevante opslag
Mere Info
Om underviseren

Abelone Glahn Kommunikationsrådgiver

Abelone Glahn rådgiver om opbygning og drift af netværk og praksisfællesskaber i foreninger, organisationer og virksomheder. Hendes speciale er cyberchikane og virtual communities. Abelone arbejder tillige med virtuel rekruttering, employer branding på nettet og det virtuelle aftryk på nettet.[OPDEL]

2795,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)